Priznao je bračnu nevjeru bez obzira na rizik

bračnu nevjeru

Ulli Krause priznao je ženi bračnu nevjeru, iako je postojala opasnost da ju zbog toga izgubi. Ulli nije želio izgubiti svoju ženu, ali njegov brak je visio o niti jer je preljub ostavio posljedice na njegov život i ponašanje.

Kako je počelo?

Njegova žena je smatrala da imaju dobar brak i da ju on nikad ne bi prevario. Ulli je radio na terenu i ponekad je imao konferencije koje su trajale i po nekoliko dana.

Navečer bi se družio s kolegama i pritom su konzumirali alkohol. Nekoliko puta se dogodilo da je prevario ženu s različitim ženama.

Kako siješ tako i žanješ

U njegovom se životu pojavila tuga i strahovi koje prije nije imao. To je utjecalo i na njegov posao. Samopouzdanje mu je palo i izgubio je životnu radost. Postao je depresivan. Živio je u nepovjerenju prema svojoj ženi. Što je posijao to mu se vraćalo.

Bio je bolesno ljubomoran tako da njegova žena nije smjela nikoga ni pogledati, a da to njemu ne zasmeta. Potražio je pomoć kod psihologa no nije mu bilo bolje.

Mir koji nadilazi razum

Njegova žena je bila bolesna i na liječenju je upoznala neku ženu koja joj je govorila o Isusu i Božjoj ljubavi. Žena je predala svoj život Kristu i osjetila je mir koji prije nije imala.

Kad je pričala toj ženi o mužu, ona joj je rekla da ju je muž prevario. Žena mu je preko telefona to rekla, ali rekla je da ona misli da to nije moguće. Ulli se nije osjećao dobro.

Priznanje

Pronašao je domara za kojeg je znao da je kršćanin i pitao ga za savjet. On mu je savjetovao da prizna bračnu nevjeru i da će se tako osloboditi tog osjećaja.

Odlučio je reći istinu što god da se dogodi. Kako je žena reagirala na priznanje bračne nevjere i što se u njihovim životima događalo nakon toga, pogledajte u videu.